četrtek, 22. marec 2007

Slovenija - Nizozemska

Danes sem kupil karte za kvalifikacijsko nogometno tekmo med Slovenijo in Nizozemsko, ki bo v sredo, 28. 3. 2007, v Areni Petrol v Celju. Z Blažem sva se odločila iti na tekmo.
Verjamem, da bo tekma prava poslastica, zato karte kar precej hitro kopnijo.
Torej tisti, ki boste gledali televizijski prenos ali pa boste v živo spremljali tekmo, da ne boste presenečeni, če boste zagledali mene v elementu (beri zgoraj brez z zastavo, med vpitjem na sodnike in zažiganjem raznih pirotehničnih sredstev in metanjem na zeleno površino)... :) :=)

Si upa kdo napovedati rezultat?

Peter

34 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Js rečem da bo okol 3:1 al pa 3:0 za Nizozemsko hm.

Anonimni pravi ...

0:2

dirk kuyt pa jan klaas huntelar:)

Anonimni pravi ...

No, tudi jaz se bom udeležil te tekme! Že komaj čakam! Upam, da bo vzdušje boljše kot je bilo v Celju do sedaj! Sicer bi lahko na dolgo in široko pisal o tej tekmi, ampak verjetno nebi nihče bral! Hehe...

Po mojem mnenju bo 1:2 za Nizozemsko, čeprav sem prepričan, da so naši sposobni doseči remi!

persson pravi ...

Gr. G: če boš s kakšno nizozemnsko zastavo kje krožil okol se ti lahko kaj zgodi. Saj veš kakšen sem jaz! :)

Anonimni pravi ...

Hehe... Je že res, da simpatiziram Nizozemsko reprezertanco (poleg Angleške), a Slovenija je moja država!!! Navijaško zastavo (od slovenske reprezertance seveda!) že imam, šal pa moram kupiti do tekme! Upam, da bo za Nizozemsko branil moj vzornik Edwin van der Sar, čeprav je zadnje čase nekaj poškodovan... Upam, da se bo do tekme pozdravil, čeprav to pomeni, da bodo imeli naši napadalci še težje delo. A vseeno bi ga rad videl stati v golu nizozemske reprezertance!

Anonimni pravi ...

Jah...js mislim da bo kr 2:2...koren pa lavriič za naše...pa rečmo da kuyt dva za njih....sam kaj nam to pomaga ko bomo pa na povratni dobl petardo:D

Anonimni pravi ...

7:0 za Viole!

Anonimni pravi ...

Maribor šampionnnnnn!:D

Anonimni pravi ...

kaki maribor? celje rula! :)

dr.g ja Edwin van der Sar bo fit to play against Slovenia, usej tak piše na Manchester-ovi strani... pa sej ni skos poškodovan, pač enkrat mu nos zlamajo, drugič na ogrevanju mal nerodn stop... :)

persson pravi ...

Bomo videli, kdo bo v golu.

Anonimni pravi ...

Van der Saar bo ;)

Anonimni pravi ...

Upam, da bo res branil van der Sar!

Anonimni pravi ...

5:0 za Nizozemsko.

Navijam pa za naše, da ne bo pomote.

Unknown pravi ...

kaki fuzbal neki black_ice....analiza!!!!!! ;)

Anonimni pravi ...

5:0 za Nizozemce!

Anonimni pravi ...

pa kaka petarda pri nas ljudje ?...če bomo dobli petardo jo bomo na gostovanju pri njih...v sredo bo kr težka tekma...ki pa bo odvisna tudi od sobotne tekme z albanijo, saj večini našim najbolšim igralcem grozi prepoved nastopa ob prejemu rumenega kartona(upamo na najbolše). povrhu usega bo tekmo krojilo še vreme..če bo deževalo...potem se naše možnosti znatno povečajo..saj sta lavrič pa tudi milivoje & co. specialista v igri z glavo...bomo videli...še vedno vztrajam pri remiju...a upam na senzacionalno zmago naših( kekovo drugo...če štejemo da bodo povozli v soboto Albance v Tirani:D )...upam na večjo podporo s tribun kot na prejšnjih kvalifikacijskih tekmah...s kekom v novo slovensko nogometno pravljico!

Anonimni pravi ...

Ja, to bi bilo lepo!
Vzdušje MORA biti veliko boljše, kot je bilo v Celju do sedaj!
Sicer pa... Če je padla Italija, zakaj nebi še Nizozemska!

persson pravi ...

Upam, da bo lepo vreme, saj sem že na tekmi z Italijo bil moker kot cucek.

Se strinjam z gr. Gjem: če je padla Italija bo mogoče še Nizozemska.

Anonimni pravi ...

Jaz sem bil na tekmi Slovenija-Italija in Slovenija-Nemčija (oboje v Celju) in sem bil obakrat moker (od dežja, da ne bo pomote). In sem se zaklel, da v Celje ne grem več na fusbal.

Anonimni pravi ...

Hja... Če navijaš, je vseeno kakšno je vreme!

sicer pa ne bom nikoli pozabil vzdušja iz tekme Slovenija : Hrvaška v Ljubljani (Bežigrad)! Že res, da je bila tista tekma veliko pomembnejša (dodatne kvalifikacije) a vzdušje je blo zares NORO!!!

Anonimni pravi ...

Jaz sem bil leta 2002 na tekmi Slovenija-Gana v Ljubljani. Tekma je bila prijateljska, tudi nasprotnik ni bil nevem kaj. Ampak...kakšno vzdušje! Kot bi igrali odločilno tekmo na svetovnem prvenstvu. Dve leti kasneje - kvalifikacijska tekma z Italijo v Celju - jaz sem mislil, da bom zaspal, nobenega organiziranega navijanja, vsak za sebe se je drl nekaj v tri dni. Še slabše na tekmi z Nemčijo.

Nisem nek pristaš LJ ali Olimpije, vendar upam da se nogometne tekme kmalu vrnejo v LJ. V Celje sodi rokomet, fusbal pa v LJ, mogoče MB.

Anonimni pravi ...

Aja pa še neki, če bi bila tista tekma SLO-ITA, ko smo jih napral 1:0 za Bežigradom, bi se sesul štadion (če lahko temu sploh rečemo štadion). Pa ne zaradi slabe konstrukcije.

Anonimni pravi ...

Tekme bi morale biti v Mariboru! Tam je vselej dobro vzdušje. Že ko igra NK Maribor so tribune precej polne (v primerjavi z ostalimi klubi v Sloveniji)! Maribor je nogometno mesto in tu ni kaj dodati! Sedaj je štadion v prenovi, in ko bo dokončan, upam, da bodo tekme tam!

Unknown pravi ...

Greeen Dragons Vižmarje.....ole ole :) dober recept za navijanje je takle: stadion nej res nardijo u novih stožicah, prej se ga pr bizjaku naladamo, pol gremo navijat, pol pa u globala..NOT:)

Anonimni pravi ...

Samo zadnji del NOT ane? Drgač pa itak. Upam da bo Zoki držu obljubo.

Anonimni pravi ...

ni važo kje se bodo igrale tekme!!!...važno je da naša državna reprezentanca dobi ZMAGOVALNO MENTALITETO in s tem bodo posledično prišli tudi gledalci! /// čeprov pa sam mislim da je maribor še vedno nogometna metropola...in kot ste lahko zasledili v medijih je v Mariboru že podpisana pogodba za graditev štadiona s 12500 sedišči.


prilagam še link

http://www.nkmaribor.com/dokumenti/dokument.asp?id=314

Anonimni pravi ...

mitja, to če bi premagal Nizozemsko in Albanijo, bi bla to že 3 Kekova zmaga...sej so na prvi tekmi premagal Estonijo al kire ne? :)

Anonimni pravi ...

aja še to....
...jah mare bedo bizo &co. boste pač prišli k meni na pir pa pol na tekmo:P..maribor...a lovely city!:D

Anonimni pravi ...

se opravičujem zimi...mislil sem prva & druga kvalifikacijska tekma...tista tekma je bla pač proslava ob jubileju nogometne zveze al česa že:D...

Unknown pravi ...

metropola je hrastnik!!!! spet smo bli u novicah dons:) moj biuši sošolc enga ubil pred 2 leti...lol?

Anonimni pravi ...

A Amy ga je ubil? Al je sam zraven biu? Kje si to prebral?

Anonimni pravi ...

Glede, na to kak slabo smo igral proti Albaniji, si upam napovedat 10:0 za Nizozemsko!

Anonimni pravi ...

Js pa pravim, da bo 5:0 za Nizozemsko. :(

Anonimni pravi ...

tole bo pa dans
glej, da boš poročal - čakamo na follow up :-)
sej veš, js pa nogomet