sreda, 14. marec 2007

As v rokavu

Ravnokar sem prišel iz kina, kjer sem si ogledal film As v rokavu (v originalu Smokin' Aces). Film je po napornem dnevu, polnem predavanj in šopanju možganov s pravilniki, sklepi, zakoni, odredbami ipd. zelo pasal.

Z originalne strani filma sem snel par slikic za pokušino.























































Ogled filma priporočam vsem, ki imate radi akcije, preobrate, odbite morilce, dobro glasbo, odlično igralsko zasedbo in črni humor. Ne trudite se razumeti vse zgodbe že takoj na začetku, saj vam ne bo uspelo. Prepustite se toku filma in preprosto uživajte. Film ni primeren za nežnejše duše, ki ne prenesejo kletvic in špricanja krvi. Nikar ne peljite punce na romantičen večer, nikar ne peljite otrok s sabo v kino.
V filmu nastopa kar nekaj zvezdnikov Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Alicia Keys (poslastica za moški spol), Jason Bateman, Joseph Ruskin, Alex Rocco, Wayne Newton itd.
Osebam nežnejšega spola sporočam, da se filma ne splača ogledati samo zaradi Bena Afflecka, kajti... (ne bom vam izdal zakaj). Ljubitelje metala in hard rocka pa bodo navdušili trije nemški morilci...

Peter

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Ray Liotta igra? Superca. Ben Affleck je že zdavnaj zgubil svoje čare, me pa zanima Alicia in njene igralske sposobnosti. To se splača pogledat... ka je velik orožja?

Gregor Doler pravi ...

Uf, to pa definitivno grem gledat v kino! Je prav težko gledati divx-e na netu že kake tri mesece, mi pa tule čakamo na slovensko premiero, ki je bla mende prejšnji teden:S Sam gremo vseeno v kino!:)

lp