torek, 17. julij 2007

Seme

Že nekaj dni se vam nisem oglasil, saj sem bil precej zaseden. Konec prejšnjega tedna sem šel na zanimivo enodnevno popotovanje po Sloveniji, po kateri sva z Markotom prevažala spermo domačih živali (shranjena v tekočem dušiku, kot vidite na sliki).


Iz Štajerske preko Gorenjske nato na Dolenjsko in nazaj domov.
V bistvu je bilo vse skupaj precej zanimivo, sploh če veš, da s tem pripomoreš k razmnoževanju. Sicer ne vem v kakšni meri živali uživajo v tem, a pustimo podrobnosti. Glavno, da se piše o seksu.

Izpostavil bom nekaj zanimivih detajlov. Nekje na Dolenjskem sva se peljala mimo velikega "kampa" v katerem prebivajo cigani. Če na hitro pogledaš jim prav nič ne menjka, vsaka postojanka je imela parkiran avto, glede na oblačila, ki so visela okrog, imajo kaj obleči, torej vsi drugačni vsi enakopravni. Nekateri izmed nas si vsako leto privoščijo kampiranje na morju in na splošno gledano se v bivanjskem smislu ne razlikujejo dosti od njih. Oni kampirajo celo leto, mi pa v tem uživamo vsake toliko časa...

Malo kasneje je sledil šok za moj avto. Pripeljeva do neke kmetije, kjer nama gospod kaže naj zapeljeva nazaj v senco, da nama ne bo vroče in ko odprem vrata sem po smradu ugotovil, da sva parkirala v hlevu. Dva metra od avta so ležale črno-bele krave in prežvekovale ter gledale rdeče čudo z dvema človekoma.


Sledila je vožnja po Dolenjski proti jugu in na cesti dohitiva voz na katerem sedi precej "zagorela" gospa, gospod pa priganja majhnega konja ali osla naprej po cesti. Upočasnila sva vožjo, da bi posnel fotografijo, a se za to nisem odločil, saj nama je gospa mahala ter se brezzobo smejala. Kar naenkrat se mi je zasmilila in tako ste ostali prikrajšani za fotografijo. Izgledalo pa je kot bi se vozila nekje sredi Romunije. Ja, tudi to je Dolenjska.

Da se nisva izgubila pa je poskrbela prijetna (včasih tudi tečna) gospa, ki se je drla iz zvočnikov na navigaciji.


Potem sva se preko Laškega, kjer sva se ustavila na nefiltriranem pivu ter pleskavici, vračala domov. Vsa prizorišča so intenzivno pripravljali za kasnejši žur. O tem pa morebiti v prihodnjem prispevku.

Peter

3 komentarji:

Unknown pravi ...

kk zgleda pa pridobivanje semena? a si bil zraven :-o

persson pravi ...

Ne vem kako to izgleda, ker nisem bil zraven. neuradno pa delajo z električno stimulacijo prostate skozi zadnjično odprtino. Se bom pozanimal, če te interesira...

Anonimni pravi ...

Hehe s kako revijo si glih ne morejo pomagat