torek, 13. februar 2007

Popraskana ljubica

Jezen sem. Precej jezen. Pred 1 uro sem se odpeljal iz Celja proti domu in vmes sem peljal oprat svojo štirikolesno ljubico.
Ko so jo sprali opazim na zadnjem blatniku precej temne barve na mestu, kjer bi morala biti samo sijajno rdeča. In kaj ugotovim? Nek kreten mi je butnil avto na parkirišču v Žalcu ali pa v Celju. Prosim gospoda, ki pere avtomobile, da mi očisti odtis barve in hvalabogu ugotovim, da je pod to barvo še vedno večinoma lepa rdeča, čeprav jo zelo majhen delček manjka.
Spet malo tuhtam, se sekiram, vendar na koncu ugotovim, da žal sedaj ni več takšna kot je bila. Rečem si: glavno da je še vedno tvoja. Kaj če bi ti jo kdo ukradel pa je ne bi imel več.
Ko se peljem proti domu spet razmišljam in pridem do zaključka, da je ta rdeča ljubica žal samo avto, za katerega smo ljudje pripravljeni odšteti precej visoke denarje, da se lahko potem ob takšnih malenkostih sekiramo. A se to splača? Seveda ne. Torej, treba bo kupit nek slab, poceni in napol zbutan avto, da se bom lahko jaz zaletaval v druge, in da se bodo sekirali drugi.

Peter

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Ja lahko je rečt. Pa si kupi slab avto pa boš vido če se splača al ne.

Anonimni pravi ...

bogi peter! :)


Ljudje navalite: :)
http://www.agloco.com/r/BBBX1868
(tule se registirate)

tu so pa vse potrebne razlage:
www.slo-agloco.com

ktac pravi ...

Imas polni kasko... nebigasmel uprat... lepo na parkirplac pa polcijo itd... ce je pa premal pa se sam malo popravis zavarovalnica bo pa ze placala (:

ktac pravi ...

Imas polni kasko... nebigasmel uprat... lepo na parkirplac pa polcijo itd... ce je pa premal pa se sam malo popravis zavarovalnica bo pa ze placala (:

Anonimni pravi ...

Ja šit je to še dobr d praviš d je čisto malo..... ja besn si lahka kr je avto nov v bistvu zei če bi bil mal starejši se nebi več tuk sekiru oz. boš to vidu s časom pr vsakmu je tak...=) jah je bedno kr je velik takih primerov in sram je lahka folka d to ne pazjo.... nevem če bi njega butno tko mal po obrazu bi mu blo tud vseen čist ista primerjava je..... kr dans je avto del tebe oz. prevozno sredstvo al karkoli že.... če bi vsi bli taki d bi se butal en drugega nevem lahk d bi zrd tega biu strašanski napredek al pa je že vse mim in d mormo žvet v idili=) kr neky....=)

Anonimni pravi ...

Js pa sploh nimam avta, tako da se nimam kej za sekirat glede tega :)

Anonimni pravi ...

sam neki sm se hotla vprasat... kok se pa kej cez zadno sipo vidi? mislim, a je dost pregledna? ker men na zuni deluje bolj slabo, mogoc prou zarad unga spojlercka zadi.