torek, 9. oktober 2007

Na polno!!!

Pred kratkim je naš prijatelj Aleš ustanovil športno-kulturno društvo "Na polno!" (stran je še v izdelavi), ki bo skrbelo za polno preživljanje prostega časa. Naj se pohvalim, da sem postal polnopravni član z vsemi obveznostmi in seveda tudi prednostmi, ki jih prinaša članstvo.

Savinjska sekcija društva je v nedeljo, 7. 10. 2007, organizirala pohod na Mrzlico in Kal. Zbralo se nas je 20 članov in simpatizerjev in preživeli smo fenomenalno popoldne. Če rečem na kratko smo preživeli nedeljo na polno. Nekateri se med sabo še nismo poznali in takšne športno-zabavne prireditve so kot nalašč za sklepanje novih poznanstev, morda tudi simpatij.

Pripravili smo vam nekaj slik medtem ko bom intevju, ki sem ga posnel na Mrzlici, dodal kdaj drugič, ko uredim posnetke.
Zbrali smo se v Žalcu, saj so nekateri prišli iz Ljubljane, s Koroške, iz Šmarja ter okolice. Potem smo se odpeljali do Špajzerja, kjer smo pustili jeklene konjičke, ter zagrizli v kolena. Še pred začetkom pa je Katja (na sliki) od nas zahtevala, da si napolnimo pesti s sveže pečenimi bučkami. Nekaterim je kmalu za tem že pasal hmeljni napitek.


Pot se je nadaljevala strmo navzgor proti Mrzlici. Vmes smo naredili nekaj kratkih postankov za duše, ki nimajo dovolj kondicije ali pa za "kratko osvežitev".








Pri koči smo malo posedeli, poklepetali, se nekateri spoznali ter popili kakšen čaj.








Potem smo se osvojili še vrh, od koder je lep pogled na kočo ter naredili še skupinsko fotografijo.




Sledil je spust na Kal, kjer nas je čakala odlična enolončnica, zunaj pa smo še posedeli, nekateri pa smo zaigrali borbeni nogomet. Spodaj vidite še eno skupinsko.


Tole pa je glava društva (beri naš predsednik), ki se vneto trudi za svoje člane ter nam omogoča, da se imamo fajn. Ujeli smo ga pri dogovarjanju za silvestrovanje v okviru društva. Podrobnosti ne smem izdati!


Pozno popoldne pa smo se lepo utrujeni in zadovoljni, saj smo naredili nekaj dobrega za dušo in telo, odpravili v dolino ter se v Šempetru ustavili še na kavi.


Člani in simpatizerji društva spoštujemo naravo ter poskušamo živeti z njo. Tule je ena slika jesenske narave.


Še pozdravček in povabilo, da se vidimo kmalu.


Še povabilo (brez vednosti predsednika, a po moje ne bo imel nič proti). Vsi resni in tisti, ki se želite imeti fajn, ste povabljeni v društvo. Več informacij boste dobili na spletni strani društva (ki še ni dokončana), nekaj preteklih aktivnosti pa si oglejte na Borčijevem blogu.

Peter

6 komentarjev:

...:Jazzie:... pravi ...

walking just ain`t my thing...
bom kr ustala u svojem klubu
čeprau zveni de ste se mel kr cool

Anonimni pravi ...

Persson, ful fina fotoreportažica!

Anonimni pravi ...

...in res smo se imeli lepo :)
Upam, da kmalu ponovimo kaj podobnega :))
LP

Unknown pravi ...

dobra družba, malo relaksacije za dušo in telo, le kako bi lahko lepše preživel nedeljo?!:)

Upam, da ponovimo....

persson pravi ...

@natalija- res je, sicer pa vem, kaj je blo teb najbolj všeč. :)

Gregor Doler pravi ...

Ej, fajna reportaža tole. Lepo da objave podkrepiš z vedno več slikami.
Vidim da ste prov fajn mešana družba, kar lahko pomeni le dobro fešto kjerkoli kadarkoli... :)