torek, 16. december 2008

Na zdravje!

Včeraj smo se z nekaterimi pevci iz naše šole udeležili snemanja silvestrske oddaja Na zdravje, ki je potekalo v VPK studiu v Ljubljani. Organizatorji so nas povabili, da bi "pomagali žurat" ter prepevali s številnimi glasbenimi izvajalci, ki bodo nastopili v tej oddaji. Nastopili so: Helena Blagne, Nuša Derenda, Langa, Kingston, Čuki, Pop design, Veter, Ivan Hudnik, Alya, 6Pack Čukur itd. Mi pa smo statirali in peli!

Pred odhodom v Ljubljano sem bil prepričan, da je oddaja Na zdravje narodnozabavna, a tukaj ni bilo niti enega gosta s tovrstno glasbo. Morda škoda!



Začelo se je okrog 16-ih.
Najprej smo se morali sleči v nekem skupnem prostoru, ki jim pravijo garderobe. Ker so v sosednjem studiu snemali Strasti, smo morali biti karseda tiho. Glede na to, da se je snemanja udeležilo ogromno pevcev, predvsem iz Štajerske in Koroške, je bilo to kar težko.

Kasneje so nas spravili v studio in naključno smo se morali razporediti po studiu, ki je bil spremenjen v trg na katerem se bo dogajalo silvestrsko rajanje. Jože Potrebuješ nam je vseskozi dajal navodila in najprej je sledilo snemanje skoka v novo leto, saj je bil napovedan visok gost, ki se mu je mudilo naprej. Morda ga prepoznate v hrbet?



Kasneje so posneli še nekaj pogovorov z gosti ter vse kadre z glasbenimi izvajalci. Vsi smo bili iz minute v minuto boljše volje, saj je vseskupaj potekalo zelo sproščeno. Vmes so nas počastili s kuhanim vinom, šampanjcem, vodo, sendviči, rogljički ipd.





Vmesni čas so vsi izkoristili za fotke z znanimi osebami. Objavljam samo dve.





Boštjan Romih je prišel pozdraviti svojo bivšo profesorico in dijake z Lave, saj je tudi sam včasih hodil na našo šolo in pel v našem zboru.



Vmes so malce pozabili na udobje statistov, saj smo nekaj časa ostali brez pijače in smo si morali pomagati vak po svoje. Tule se že vidi utrujenost udeležencev.



Po dobrih šestih urah snemanja jim je uspelo posneti za dobro uro oddaje, ki bo na sporedu 31. 12. ob 22.30 na TV Slovenija 1.

Na koncu pa dodajam še eno izmed slik obeh glavnih voditeljev: Jasne Kuljaj in Boštjana Romiha. Jasna je cel večer delovala malo utrujeno in rahlo tečno, čeprav je bila do gostov in nas vseskozi zelo, zelo prijazna. Izvedel sem, da je ravno včeraj praznovala rojstni dan. Očitno je tudi ona strelka. :) UUUFFFF!!!



Aja, da ne pozabim, režiser oddaje je Marko Naberšnik. Ne poznate? Gre za najuspešnejšega režiserja zadnjih nekaj let v Sloveniji. Uspel je s filmom Petelinji zajtrk.

Bilo je fajn.
Upam, da se bom čim manj videl na kameri.

Peter

7 komentarjev:

Anonimni pravi ...

PA KVA SI TI ZA EN FRAJER! TOLK STVARI SE TI V ZIVLEJ ZGODI, DA TI PA RES NKOL NE MORE BIT DOLGCAJT! FUL SI FACA!

Unknown pravi ...

js sm bla tud!!! ccc sam jasna ga je zanimala nič druga:D

ursie pravi ...

Oddaja "Na zdravje" sux :D (evil)...

persson pravi ...

@anonimni- nevem, če se mi toliko dobrega zgodi. Kljub vsemu sem velikokrat malodušen.

@barbara - no, no...

@ursie- no, no...

Ajna Bajna. pravi ...

mal se vas je pa vidl :)

drgač pa... ne vrjamem da je jasna strelka. je preveč sitna :)

Anonimni pravi ...

ajna bajna - se strinjam. jasna je čist anti strelka!

persson pravi ...

Jaz sem tudi strelen in sem tudi zlo siten.