ponedeljek, 22. september 2008

Maja & Janez

V soboto, 20. 9. 2008, sta si večno zvestobo obljubila draga Maja in Janez. Eh, pa ne morem tako, kot bi poslušali oddajo Naši poslušalci čestitajo in pozdravljajo.
Bom kar malo po svoje:

Maja in Janez!

Povedati vama moram, da sem srečen za vaju. Imela sta sanjsko poroko, ki se je bomo vsi z veseljem spominjali. V bistvu bomo vsi dobro premislili, če bi se splačalo poročiti, saj jo bo težko preseči. :)
V skupnem življenju vama želim vse dobro, veliko medsebojnega razumevanja in sreče. Če bi v soboto zbirali iskrice v vajinih očeh in v očeh svatov in iz njih naredili ogrlico, bi težko našli prostor, ki bi bil dovolj velik, da ga ne bi mogli oviti vanjo.
Tri vikende in še kakšen dan več, ki sem jih preživel na račun vajine poroke, so bili zame eni najlepših dni nasploh. Želim in verjamem, da bosta tudi vidva uživala skupaj sleherni dan, in da bosta hvaležna Bogu, da vama je bilo dano, da sta se lahko spoznala.

In še na koncu bom ponovil to kar sem Janezu, s solzami v očeh, zaželel v Laškem takoj po poroki: "V to, da boš pazil na Majo sploh ne dvomim, zato vama želim samo veliko sreče!"


Zdaj pa dovolj čustvenih izpadov za danes. :)

Peter

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

tole ste pa ful lepo napisali g.profesor...

...:Jazzie:... pravi ...

oooo...how sweeeet!!

Anonimni pravi ...

anonimni = marjanca?

Anonimni pravi ...

Sem prepričan, da je bilo res dobro na poroki, sej je blo odlično tudi na fantovščin in dekliščini..., pa ko smo postavljali slavolok in kasneje na šrangi smo se tudi imeli odlično!
Verjetno se imata mladoporočenca zdaj še bolje!

Tudi jaz jima želim vse naj naj naj...

Anonimni pravi ...

M & J - mnogo sreče!