torek, 4. marec 2008

Sporočilo policiji

Spoštovana policija,

sporočam vam, da na vašem avtu Škoda Octavia karavan (registrska številko P 02-295) ne delajo (beri: verjetno niso bili uporabljeni) smerni kazalci, oziroma po domače žmigavci.

Ta pojav je bil viden na več križiščih, tako da zna biti takšen avto (beri šofer) nevaren za ostale udeležence prometa. Avto je bil opažen na poti Celje - Arja vas, danes malo po drugi uri popoldne.

Upam, da boste "neizpravno" vozilo odstranili iz prometa, oziroma popravili. :)

Misel, ki se mi je pri tem utrnila: Če smo strogi, bodimo strogi najprej do sebe.

Peter

5 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Si klical na policijo in jih prijavil? :)

Black_ICE pravi ...

Takoj mi je par sočnih na jezik pršl, ko sem tole bral. Pa raj ne bom, nima smisla.

sesalca pravi ...

o fertik, kak prefinjen zapis o tem sam a misliš, da res prebere taprav človek to?
veš tud jes sm opazla da nekak čudežno ne delajo žmigavci na dosti avtomobilih od policije verjetno je serijska napaka! ja zelo verjetno, saj so nam policisti vzor, kako se pravilno ravanti na cesti, in bi blo zelo krivično, če ne bi te napake dodali avtomobliu...

banana

Anonimni pravi ...

LOL :)

Anonimni pravi ...

cist brezveze se je sekirat, pa si mozgane polnit s takimi stvarmi, ker mi "navadni smrtniki" slovenskim policiskim carjem ( beri, polovica jih je navadnih teletov, ko jim je ze mama v mladosti rekla " pejd v solo za zidarja, policaj si se vedno lahk), mi ne moremo nic, lahko jih posnamemo s kamero na delu, ob delanju prekrskom, ob marsicem, pa si s tistim posnetkom ne moremo pomagati popolnoma nic. Lahko se le jocete ob njem.
sesalca: no, vidva se kr peljita cez naselje ene 80 na uro, pa pol ko vaju bodo policaji ustavl, recta, da sta se tega prejsni teden od njegovega kolega naucila. :-) pa da vidimo pol.